Moederdagbraderie valt gedeeltelijk in het water

STEENBERGEN – Alle moeders worden morgen in het zonnetje gezet en dat is maar goed ook, want het weer laat ernstig te wensen over, met als gevolg dat ook de speciale Moederdagbraderie op de Markt in Steenbergen vandaag enigszins in het water is gevallen. Ongeveer de helft van de 25 deelnemers haakte zodoende op het laatste moment af, maar gelukkig heeft een twaalftal standhouders zich niet uit het veld laten slaan.

De lege kramen werden snel opgeruimd, zodat er voor de bezoekers toch een compacte en gezellige markt ontstond, die ook vanmiddag nog kan worden bezocht. Bedoeling was dat de Moederdagbraderie tot 17.00 uur zou duren, het kan echter zijn dat het aanhoudend slechte weer de overgebleven deelnemers doet besluiten om iets eerder op te breken.

Op de Markt zijn o.a. sieraden, huisdecoraties, brood- en banket, dekbedovertrekken (een ondernemer die helemaal uit Lelystad is gekomen), alsook groente en fruit te koop. Bij de stand van Karwei krijgen alle moeders een gratis plantenbakje met schepje en handschoenen aangeboden. Voor de kinderen wordt een workshop gegeven, waarbij zij een bloempotje kunnen beschilderen voor hun moeders.