Miss verkiezing op zondag 6 juni: oproep voor kandidaten

STEENBERGEN – Dit jaar heeft Kleine Tour Steenbergen goede hoop op het doorgaan van de 51e Kleine Tour. Er is inmiddels groen licht van gemeente Steenbergen voor de organisatie van de sport- en spelmiddag op zondag 6 juni. Een evenement dat volgens de huidige corona regels vooralsnog zonder publiek plaatsvindt. Traditioneel vindt tijdens deze middag ook de verkiezing plaats van de Miss Kleine Tour. Kandidaten worden opgeroepen om zich voor deze verkiezing aan te melden.

De 51e Kleine Tour zal – mits corona niet opnieuw een stok tussen de spaken steekt – plaatsvinden in de week van 23 tot en met 28 augustus. Het bestuur van de Tour is gestart met de voorbereidingen en neemt daarbij meteen ook een alternatief programma mee voor het geval de situatie dan niet is zoals wordt gehoopt.

Voor de 51e editie is het bestuur nu op zoek naar meisjes in de leeftijd van 14 tot en met 16 jaar die graag Miss Kleine Tour 2021 zouden willen zijn. Zij kunnen zich aanmelden voor de verkiezing op zondag 6 juni. Dit kan via het mailadres: info@kleinetour.
“Omdat vorige jaar de tour werd afgelast hebben we de leeftijd dit jaar verhoogd naar 16 jaar. De meisjes die zich vorig jaar hadden aangemeld voor de verkiezing, mogen ook dit jaar meedoen”, zo laat tourvoorzitter Coen Embregts weten.
Wie vragen over de miss verkiezing heeft of nadere informatie wenst kan contact opnemen met Anouk Heeren-Baarendse. Haar telefoonnummer is 06 30 861 845.

[ door Peter Vermeulen | archieffoto’s: De tourmiss in actie en beelden uit de sport- en spelmiddag die vorig jaar werd gehouden ]

Beelden bij dit artikel