Met aantrekkelijke lezerskorting naar Steenbergen Live!

STEENBERGEN – In twee grote feesttenten aan het Waterhoefke vindt vrijdag 27 mei de tweede editie plaats van Steenbergen Live!, waarbij tien bands, artiesten en dj’s voor een gevarieerde invulling zullen zorgen van dit muziekevenement voor jong en oud. Lezers van KijkopSteenbergen.nl en Steenbergse Courant krijgen van de organisatie, 2K Music, een aantrekkelijke korting van maar liefst 4 euro op hun toegangskaarten!

Alles wat u daarvoor hoeft te doen is uw tickets bestellen via www.steenbergenlive.nl en de kortingscode STB CRNT in te voeren. De entreeprijs bedraagt normaal gesproken 12 euro p.p., via deze actie is dat dus maar 8 euro p.p.

Op het afwisselende programma van Steenbergen Live! staan dit keer optredens van zanger Vinzzent, AC/DC-coverband IC/TC, de Nirvana Tribute-band Bleach, de Steenbergse (cover)band Go For the Groupies, de 70’s Stonerockformatie Duke John, de Steenbergse zanger Peter van Holland, de feest-dj’s Erwin & Arie, de Steenbergse dance-dj’s Boyd en JS, en ook radiostation Qmusic is van de partij met het befaamde ‘foute uur’, vol hits uit de jaren ’80 en ’90, die worden gedraaid door Menno Barreveld.

Zaterdag 28 mei vindt op hetzelfde festivalterrein de 10de editie plaats van het dance-event Bassrulers Outdoor, waarbij verdeeld over vier area’s ruim dertig dj’s acte de présence geven, waaronder Wildstylez, Paul Elstak, Partyraiser en E-Force.

Kaarten hiervoor kosten 26 euro per stuk, combitickets voor zowel de vrijdagavond als de zaterdag kosten 28 euro per stuk. Kaarten zijn behalve via de eerder genoemde website en www.bassrulers.nl ook te koop bij Primera De Gilles, Vato Moda en Albert Heijn Achterberg in Steenbergen.