Men’s Night in Kruisland

KRUISLAND – Niet dat je per se een excuus hoeft te hebben om een avondje naar de kroeg te gaan, maar mannen die hiervoor toch een goede reden zoeken kunnen woensdag 17 juni zonder enige schroom naar De Commerce in Kruisland, waar dan voor het eerst een Men’s Night wordt gehouden.

Een kleine dertig bedrijven presenteren zich daarbij in de vernieuwde zaal van de horecagelegenheid op de hoek van de Langeweg en de Markt. Bijna alles wat mannen interesseert zal er te vinden zijn, variërend van een whiskey-proeverij tot brillen- en schoenmode, kleding, lifestyle en gezondheid, steigerhouten meubelen, sieraden, presentaties van in- en outdoor (sport)activiteiten, tattoos en piercings, bieren en wijnen, hifi- en tv-apparatuur,  multimedia, auto’s en motoren, uitgaan, telecommunicatie, sigaren, barbecueën, hapjes en karten.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, met allerlei lekkere hapjes en in de ‘derde helft’ komt een party-dj de Men’s Night opluisteren. Het programma duurt van 19.00 tot 01.00 uur en de toegang is gratis.