Meisjes SC Welberg/NVS wederom kampioen

WELBERG/NIEUW-VOSSEMEER – Het gecombineerde meisjeselftal van SC Welberg en NVS is voor de tweede keer in drie competities kampioen geworden. Eerst als B- en nu als A-junioren. Vorig seizoen schopten de jongedames het bovendien ook nog tot de districtsbekerfinale.

Veel beter had de samenwerking van de voetbalclubs uit Welberg en Nieuw-Vossemeer dus niet kunnen uitpakken. Afgelopen zaterdag stelden de meiden het kampioenschap veilig door, ondanks wat blessureleed binnen de ploeg, overtuigend met 4-0 te winnen van DESK. Dat gebeurde voor eigen publiek, de doelpunten kwamen op naam van Gitte Hommel, Lonneke van Terheijden (2x) en Elsemieke Zomers. Vervolgens was het natuurlijk groot feest, dat spreekt voor zich. De beide verenigingen hebben de KNVB verzocht om de MA1 in de voorjaarscompetitie opnieuw in de zwaarst mogelijke competitie in te delen, zodat zich wederom mooie duels gaan ontspinnen op de sportparken  ’t Zandbaantje en De Danen.

De succesvolle formatie bestaat uit de speelsters Nicky van Hooijdonk, Inge Slokkers, Lieke de Witte, Jette Zomers, Danique van Kaam, Elsemieke Zomers, Charlotte van Loon, Stacey van Keulen, Valerie Deleij, Gitte Hommel, Kelly Havermans, Myrthe Both, Celenka Hommel, Judy Both, Lonneke van Terheijden en gastspeelster Chemene Langenberg. De trainers zijn Bram van der Zande, Corné van Terheijden en Fred Hommel. Vaste vlaggenist van de kampioenen is Machel Zomers.