Maximadiner levert overweldigend bedrag op

DE HEEN – Kinderchirurg en initiatiefnemer Kees van de Ven was er beduusd van, het benefitdiner ten behoeve van het Princes Maxima centrum leverde een bedrag op van maar liefst €24.261,06.

Hij wist bij aanvang van de avond al dat er een leuk bedrag op de cheque zou komen, want voor het diner waren maar liefst 222 kaarten van 60 euro per couvert verkocht. Een aantal medewerkers van het Princes Maxima centrum hielp tijdens de avond, onder andere in de bediening. Ook voor hen was het een bijzondere avond.

Samen met Kees van de Ven rijden zij de GIRODIKIKA. “We fietsen om geld voor het goede doel in te zamelen. Wel apart dat we zelf onderdeel uitmaken van dat goede doel” vertelde Kees van de Ven in zijn welkomstspeech.  

Tijdens het diner werd een veiling gehouden. Een oproep in de Steenbergse Courant leverde een aantal bijzondere items op. En ook nu lieten de deelnemers aan het diner zich van hun beste kant zien. Op alle items werd lustig geboden.

De veelal Steenbergse bedrijven die hun diensten en producten aanboden lieten zich eveneens van hun beste kant zien. Alles werd gratis geleverd. Zo komt het gehele bedrag ten goede aan het Princes Maxima centrum. De gasten genoten. De sfeer was maximaal, het eten was heerlijk, het was een bijzondere avond.’

Tekst: Tineke Feskens  Foto's: Jan de Langen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl