Maria Regina en Merijntje winnen schoolvoetbaltoernooi

DINTELOORD – De meisjes van Merijntje uit Nieuw-Vossemeer en de jongens van Maria Regina uit Steenbergen zijn vanmiddag de winnaars geworden van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente Steenbergen.

De wedstrijden speelden zich af op sportpark Molenkreek in Dinteloord. De organisatie berustte bij de sportcoaches Lieke van Dongen en Ivo Boluijt van de gemeente Steenbergen. Het evenement, dat in heel Nederland wordt gehouden, wordt mogelijk gemaakt door de KNVB en Albert Heijn. Albert Heijn Achterberg uit Steenbergen deed er nog een schepje bovenop, door alle deelnemertjes flesjes water en fruit te verstrekken, én de bekers te schenken voor de nummers 1, 2 en 3 bij zowel de meisjes als de jongens.

Uitslagen, meisjes: 1. Merijntje (Nieuw-Vossemeer), 2. De Regenboog (Dinteloord), Zonneberg (Kruisland), 4. Groen van Prinsterer (Dinteloord), 5. Petrus en Paulus (Dinteloord), 6. Maria Regina (Steenbergen), 7. Gummarus (Steenbergen). Jongens: 1. Maria Regina, 2. Groen van Prinsterer, 3. Merijntje, 4. De Regenboog, 5. Zonneberg, 6. Petrus en Paulus, 7. Gummarus, 8. De Nieuwe Veste (Steenbergen), 9. Pius X (Welberg). De winnende teams gaan door naar de regiofinale.