Marcel de Groot van Your New Kitchen: “Ik trek de deur pas dicht als mijn klant tevreden is”

Steenbergen – ‘Wie ooit de zoektocht naar een nieuwe keuken is gestart weet dat de keuze overweldigend kan zijn’ vertelt Marcel de Groot van het Steenbergse bedrijf ‘Your New Kitchen’. ‘Na 25 jaar in de internationale keukenbranche wilde ik mijn opgedane kennis en ervaring inzetten binnen een eigen onderneming. Inmiddels mag ik, met trots, al drie jaar klanten begeleiden bij deze aankoop.’

In zijn pand aan de Warwickstraat 2c in Steenbergen kan een klant inspiratie opdoen voor de toekomstige keuken. En na de aankoop stopt het niet voor Marcel de Groot. ‘Your New Kitchen staat voor een foutloze montage. Ik werk met een vaste groep vakmensen waardoor ik weet wat voor werk zij leveren. Ik houd vanaf het begin tot het einde een vinger aan de pols. De deur trek ik pas dicht als de klant tevreden is!’