Marc van der Steen wordt nieuwe bestuurder van Stadlander

STEENBERGEN – Bergen op Zoom – Met ingang van 21 juni wordt Marc van der Steen door de raad van commissarissen van Stadlander benoemd tot nieuwe bestuurder van de woningcorporatie. Hij volgt Ron Ringersma op.

Volgens de raad van commissarissen is Van der Steen een echte volkshuisvester. ‘Hij staat voor betaalbaar wonen in een duurzame woning en voor een goede samenwerking met huurders en wijkpartners”, zo laat men weten.

“Marc van der Steen heeft speciale aandacht voor mensen die extra aandacht en ondersteuning nodig hebben. Hij is opgegroeid in Bergen op Zoom en maatschappelijk actief op de Brabantse Wal. Hierdoor is hij goed bekend met het werkgebied van Stadlander”.

De raad van commissarissen verwacht dat Van der Steen de ingezette koers van de woningcorporatie zal voortzetten en de koers met zijn kwaliteiten verder kan intensiveren.

Van der Steen zelf is blij met zijn benoeming: “De vele warme reacties op mijn benoeming bevestigen mijn keuze voor Stadlander. Ik voel me er nu al thuis”.

Foto: Marc van de Steen – foto door Tim Eshuis ©2019