Mannenkoor ABS oefent voor aanstaand kerstconcert

STEENBERGEN – Na hun optreden in de Gummaruskerk tijdens het bevrijdingsconcert repeteren de zangers van ABS onder leiding van hun dirigent Jan Ligtenberg voor het jaarlijkse kerstconcert dat het koor op zaterdag 21 december in de Nederlands Hervormde Kerk verzorgt.

Dat concert belooft aantrekkelijk te worden. Naast de vaste ABS-pianist Hikmet Bilalov zal ook Leo Hulshof op orgel te horen zijn en bespeelt Aja van der Putten haar cello. Op het programma staat ook soliste Jolanda van Terheijden en verder laten die avond cellist Marien van Staalen en pianiste Tannie van Loon de bezoekers genieten van hun spel. Genieten wordt het eveneens van de a-capella vocal groep ‘Voices in Harmony’ uit Tholen. Zij brengen een aantal sfeervolle kerstliederen ten gehore.

Alleen kaarten in voorverkoop verkrijgbaar

Kaarten voor het concert kosten een tientje per stuk en zijn verkrijgbaar bij de leden van ABS en bij Primera de Gilles. Belangrijk om te weten is dat er in tegenstelling tot andere jaren geen kaartverkoop meer is bij de entree van de kerk. Het is dus zaak om tevoren een kaartje te kopen.
Het concert begint op zaterdag 21 december om 19:30 uur. De kerk is reeds geopend vanaf 19:00 uur.