Mannen met Pannen verzorgen lekkernijen tijdens de Culifair van Volharding

STEENBERGEN – Zaterdag 3 november viert Jong Volharding het 25-jarig bestaan met een bijzonder reünieconcert, de “Culifair”. Dit vindt plaats in het Podium aan de Waterlinie 1 te Steenbergen. De opbrengst van het concert komt gedeeltelijk ten goede aan Unicef.

De lekkernijen op deze Culifair worden bereid door ‘De Mannen met Pannen’, de kookclub van de KBO afdeling Steenbergen. Tijdens het concert wordt dus niet alleen muziek gespeeld, maar bij elk concertstuk worden hapjes geserveerd.
De toegangsprijs voor het concert bedraagt 10 euro.

Steun

“Voor dit bedrag kunnen 30 kinderen ingeënt worden tegen polio. Er zijn wereldwijd maar liefst 28 miljoen kinderen op de vlucht voor oorlog en geweld. Vaak alleen en zonder ouders. Unicef helpt deze kinderen door het geven van vaccinaties, traumasupport, onderwijs, watervoorzieningen en hulp bij gezinsherenigingen”, zo laat Will Goderie weten. Hij is voorzitter van de regionale Unicef afdeling en hoopt dat velen hun weg naar het Volharding concert zullen vinden en zo het werk van Unicef ondersteunen. Het concert beging op zaterdag 3 november om 19:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera De Gilles of aan de zaal.