Man verzet zich bij aanhouding na melding van mishandeling

STEENBERGEN – Een 20-jarige Steenbergenaar is afgelopen zondagavond november bij een bushalte aan de Molenweg mishandeld. Bij de zoekactie naar de verdachten van dit voorval is een 48-jarige Steenbergenaar opgepakt op zijn woonadres. De man belette agenten zijn woning te betreden.

Rond 21.35 uur kreeg de politie een melding van een mishandeling aan de Molenweg. Toen de agenten daar aankwamen was er niets meer aan de hand. Diverse getuigen verklaarden echter dat een 20-jarige jongeman geschopt en geslagen was door twee mannen en een vrouw. Daarbij werden twee namen genoemd en werd besloten een van de mannen en de vrouw aan te houden op hun woonadres.

Bij het pand aangekomen belette een 48-jarige man de agenten het pand te betreden. Tijdens de aanhouding die volgde, verzette de man zich hevig verzette. Hij schopte en sloeg de agenten en ook de bril van één van hen werd vernield. Uiteindelijk werd de man overmeesterd in ondergebracht in een politiecel.

 De twee verdachten, een 44-jarige vrouw en een 18-jarige man, beiden afkomstig uit Steenbergen, waren niet in de woning. Zij moeten zich op een later tijdstip bij de politie verantwoorden. Getuigen spraken van nog een verdachte. Het zou gaan om een man, maar wie moet nog blijken.