Mamaloe verzorgt voortaan peuteropvang bij De Nieuwe Veste

STEENBERGEN – Kinderopvangorganisatie Mamaloe heeft met ingang van deze maand de peuteropvang op basisschool De Nieuwe Veste overgenomen van de Stichting Peuterspeelzalen Steenbergen.

De Nieuwe Veste en Mamaloe zijn blij dat zij elkaar gevonden, om samen te bouwen aan een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Het streven is bovendien dat Mamaloe haar activiteiten op De Nieuwe Veste in de nabije toekomst uitbreidt met opvang voor baby’s en buitenschoolse opvang.

Mamaloe is een nieuwe speler in het Steenbergse, maar kan bogen op een ervaring van ruim 21 jaar in de kinderopvang. De organisatie begon in Halsteren en opereert sinds 2007 vanuit Bergen op Zoom, waar zij ook op de andere scholen van ABBO – waar De Nieuwe Veste eveneens onder valt – de samenwerkingspartner is voor kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Voor de kleintjes die het rechtstreeks aangaat, zal de verandering overigens niet erg groot zijn, aangezien hun vertrouwde leidsters overgaan naar de nieuwe werkgever.

Foto: www.abboscholen.nl/de-nieuwe-veste