‘Mama Fair’ bij De Duiventoren

WELBERG – In augustus 2015 werden Nathalie Heijmans en Isabella van Schilt allebei moeder en dat bracht de twee op het idee om een speciale ‘Mama Fair’ te gaan organiseren, waarbij het gevoel ‘choose to shine’ moet overheersen. Het evenement wordt morgenmiddag, zaterdag 14 mei, gehouden bij partycentrum De Duiventoren aan de Hoogstraat 15 op de Welberg. 

Begin maart kreeg het plan voor de 'Mama Fair' verder handen en voeten, waarna bedrijven werden benaderd met de vraag of zij aan een dergelijk evenement hun medewerking zouden willen vernemen.

Dat resulteerde uiteindelijk in de deelname van ruim dertig standhouders, variërend van kramen met o.a. dameskleding, tassen, babyartikelen, maar bijvoorbeeld ook een verloskundige, die er samen met het organisatieduo een onvergetelijke middag van gaan maken voor alle bezoekers.

Ook Isabelle van Schilt doet mee met haar eigen bedrijf, ‘Samen Stijlvol’, waarmee zij staat voor modebewust door het leven gaan, samen met je kids.

Niet alleen (jonge) moeders, maar ook (jonge) vaders zijn van harte welkom op de fair, waarbij uiteraard ook aan de kleintjes wordt gedacht.

Voor de kinderen staat er een springkussen, zij kunnen zich laten schminken en ook een ijscoman is van de partij. Volwassenen kunnen aan de bar onder meer een speciaal biertje en een broodje beenham nuttigen. Voor de eerste veertig mama’s ligt er een goedgevulde goodiebag klaar.

Aan de fair is als goede doel ‘Het Vergeten Kind’ gekoppeld, waaraan de opbrengst van een loterij en de verkoop van muffins wordt geschonken.

Het programma duurt van 13.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis.