Makelaardij Koetsenruyter biedt een waardebepaling binnen 24 uur

Steenbergen – Makelaar Clemens Suijkerbuijk, inmiddels 17 jaar eigenaar van Koetsenruyter Makelaardij, kent zijn werkgebied op zijn duim. Hij focust zich vooral op de regio Steenbergen en omgeving. De dienstverlening van Koetsenruyter past zich continu aan naar de behoeften van de klant.

24-uursservice

‘De waardebepaling van een woning is vaak leidend voor de beslissing om te gaan verkopen, verbouwen of nog in de woning te blijven’, vertelt Clemens Suijkerbuijk. Daarom wil hij op een laagdrempelige manier huisbezitters informeren over de waarde van hun huis.

‘Wij bieden doordeweeks een 24-uursservice. Via de website kan er een formulier ingevuld worden. Binnen 24 uur ontvang je de waarde van de woning van een erkende makelaar/taxateur terug. Door ons vrijblijvend langs te laten komen is deze bepaling nog nauwkeuriger.’

Aankoopmakelaar

Daarnaast wil Clemens Suijkerbuijk het belang van een aankoopmakelaar benadrukken. “Wij kopen en verkopen al jarenlang op frequente basis woningen. Als koper heb je vaak nauwelijks ervaring met de aankoop van een huis. Onze ervaring verdient zich uiteindelijk 4 á 5 keer terug in de onderhandeling. Wij benaderen de aankoop objectief, bekijken de technische staat van een woning en onderzoeken of er privaatrechtelijk risico’s zijn. Hierdoor gaan we goed voorbereid dit traject in. Door de krapte op de woningmarkt worden deze facetten wel eens vergeten. Dit kost de koper vaak enorm veel geld.”