Magisch Jaarconcert Volharding

STEENBERGEN – De Koninklijk Erkende Muziekvereniging Volharding uit Steenbergen geeft in het weekeinde van 10 en 11 december alweer voor de 23ste keer een Jaarconcert in de sporthal van ’t Cromwiel, die dan naar het thema ‘Magic’ wordt omgetoverd tot een sprookjesachtig theater, waar zich beide dagen een betoverend kijk- en luisterspel gaat afspelen.

Het publiek wordt op muzikale wijze meegenomen in de wondere wereld van goochelaars, acrobaten, elfen, trollen, tovenaars en nog veel meer. Op zaterdagavond treden zowel het harmonieorkest, het Klein Orkest, JONG Volharding als de Persi Swing Collective voor het magische voetlicht.

Zondagmiddag is het de beurt aan jeugd van de muziekvereniging, met optredens van de Muzieketiers, de MuziekMaten, Spelenderwijs, de blokfluit- en de percussiegroep en nogmaals JONG Volharding, om de bezoekers te betoveren met hun muziekkunsten. De voorstellingen worden traditiegetrouw ondersteund met licht en geluid, beeld, zang, acrobatiek, dans en dergelijke.

Het Jaarconcert begint op 10 december om 19.30 uur en op 11 december om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera De Gilles in de Kaaistraat. De toegangsprijs voor de zaterdagavondshow bedraagt 8 euro p.p. en voor het zondagmiddagprogramma 6 euro p.p. De prijs van een combiticket is 12 euro.