Lovende reacties op ijstaartje uit de tassenactie van bakkerij Ton van Hees

STEENBERGEN – De afgelopen weken nam bakkerij Ton van Hees uit de Blauwstraat deel aan de ledenvoordeelactie in de Steenbergse Courant. De bakkerij deed dat met opnieuw een smultas-aanbieding waarvoor ook nu grote belangstelling was. Een bijzonder item in de smultas was een ijstaartje naar recept van de toenmalige Steenbergse bakker Ad Smaal. Die scoorde daar in de jaren rond 1980 goed mee en ook nu viel het taartje goed in de smaak, getuige de reacties die bakkerij Ton van Hees ontving.

Ad Smaal is bij het taartje – welleswaar sterk op de achtergrond – nog enigszins betrokken. Hij levert namelijk de bijzondere ijscrème die het grondproduct voor het taartje vormt. Deze ijscrème wordt namelijk nog door een Belgische leverancier gemaakt en wordt door Smaal geïmporteerd en geleverd aan bakkerij Ton van Hees. Die maakte er een smakelijk ijstaartje mee.

Veel goede reacties

“We hebben zoveel goede reacties op onze smultas en het taartje gekregen dat we besloten om er een leuke aanbieding mee te maken die de komende twee weken in onze bakkerij geldt. Elders in deze Courant staat onze advertentie met een speciale korting bon. Nu kan iedereen die nieuwgierig naar het lekkere ijstaartje is er mee kennismaken”, vertelt Carina van Hees. “We willen ook de vele deelnemers aan de ledenvoordeelactie bedanken voor hun deelname. Er zullen in de toekomst graag nog meer van dergelijke geslaagde acties houden”.

Foto: banketbakker Nick Janssen maakt een aantal van de ijstaartjes gereed.