Loten van de Zonnebloemloterij nu online te bestellen

STEENBERGEN – Hoewel de Zonnebloem afdeling Steenbergen – Welberg in deze coronatijd geen activiteiten en bezoeken organiseert willen de vrijwilligers toch graag ouderen en zieken bedenken met leuke presentjes en zoeken ze tevens telefonisch contact.

Om de presentjes te bekostigen en om toekomstige bootreisjes, barbecues en muziekmiddagen te kunnen organiseren is de afdeling afhankelijk van donaties. Daarnaast is een loterij opgezet met geldprijzen van 15 tot 15.000 euro en tal van aantrekkelijke prijzen. De loten hiervoor kunnen thans online worden gekocht via www.zonnebloem.nl/loten/p/steenbergenwelberg. Deze kosten 2 euro per stuk, ze kunnen ook worden besteld als boekje met tien loten.

Oproep

De lotenactie wordt ondersteund door burgemeester Ruud van den Belt, die zich als eerste donateur in deze actie aanmeldde. Hij roept inwoners op om hetzelfde te doen en motiveert waarom hij steun geeft: “Vooral onze ouderen kunnen de hulp van u, inwoners van de gemeente Steenbergen, goed gebruiken. Zowel tijdens deze periode van sociaal isolement, als daarna. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij aan het werk van De Zonnebloem.”