Loopcursus voor beginners bij Diomedon

STEENBERGEN – Maandag 3 september start Sportvereniging Diomedon met een loopcursus voor beginners. Gedurende 12 weken worden deelnemers begeleid bij het versterken van de conditie en het aanleren van de juiste looptechniek. Dit gebeurt op het sportpark aan de Seringenlaan telkens tussen 19:00 en 20:00 uur.

Aan het begin en aan het eind van de loopcursus staat het de deelnemers vrij om hun fysieke gesteldheid te laten bepalen. Tijdens de loopcursus wordt gewerkt aan houding (de zogenaamde corestabilty) en er wordt aandacht besteed aan schoeisel, kleding en voeding. De deelnemers ontvangen steeds een loopschema voor de rest van de week.

Inschrijven

Kosten voor deelname bedragen 35 euro, die vóór aanvang moeten worden voldaan.
Inschrijven kan door het downloaden van een inschrijfformulier vanaf de website www.diomedon.nl of door een mailbericht te sturen naar: jokedekock@home.nl. Zij geeft ook desgewenst nadere informatie. Om aan de loopcursus deel te nemen hoeven belangstellenden geen lid te zijn van Diomedon. Het is vanzelfsprekend wel mogelijk om lid te worden: daartoe kan een van de trainingsavonden bezocht worden. Diomedon traint op dinsdag-, woensdag- en donderdagavonden.