Loopcursus voor beginners bij Diomedon

STEENBERGEN – Zaterdag 5 september gaat bij sportvereniging Diomedon een loopcursus voor beginners van start. Inwoners van de gemeente Steenbergen en omgeving die er over denken om te starten met hardlopen of die de draad uit het verleden weer willen oppakken krijgen zo de kans om dit op verantwoorde wijze te gaan doen.

Op tien zaterdagen tussen 9:30 en 11:00 uur wordt op de atletiekbaan op het sportpark aan de Seringenlaan aan de conditie gewerkt en krijgen de lopers advies over hoe de zaken moeten worden aangepakt. Er wordt gewerkt aan de loophouding en er is aandacht voor het schoeisel, de kleding en de voeding. De deelnemers aan de loopcursus ontvangen opdrachten voor de tussenliggende weken en bouwen op deze manier een goede conditie op. Vervolgens is er na de cursus de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de loopgroepen van Diomedon.
De kosten voor de loopcursus bedragen 35 euro. Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op www.diomedon.nl. Het inschrijfformulier kan vervolgens worden gestuurd naar secretariaat@diomedon.nl. Joke de Kock ziet reacties graag tegemoet.