Lions jaarmarktactie brengt 1250 euro op voor ‘Jarige Job’

STEENBERGEN – De leden van Lions Steenbergen zijn tijdens de jaarmarkt in de weer geweest ten bate van de Stichting Jarige Job. Dit is een organisatie die er voor zorgt dat kinderen die jarig zijn en waarbij in de thuissituatie dermate armoede heerst dat het vieren van een verjaardag er normaliter niet in zit, toch hun verjaardag feestelijk kunnen vieren.

Deze kinderen ontvangen vanuit Jarige Job een verjaardagbox met daarin slingers, ballonnen, taartmix, traktaties voor in de klas, wat cadeautjes en wat lekkers voor thuis. Leden van de stichting zorgen er vervolgens voor dat het huis van de jarige wordt versierd, dat de taart is gebakken en dat de cadeautjes zijn ingepakt.

De Lions zijn tijdens de jaarmarkt actief geweest in samenwerking met brasserie De Kaai. Er was live muziek en de bezoeker werden voorzien van een natje en een droogje. Een deel van de consumptieprijs was bestemd voor het goede doel en zo realiseerden organisatie en bezoekers een opbrengst van 1250 euro. Deze werd via een symbolische cheque door Marinus Krijger namens de Lions overhandigt aan Nicole Hoenselaar van Stichting Jarige Job.

Foto (Niek Baten): Nicole Hoenselaar van Jarige Job ontvangt uit handen van Lions-president Marinus Krijger een cheque.