‘Liever te dik in de kist, dan weer ’n feestje gemist’

KRUISLAND – Jong en oud genoten gisteravond met volle teugen op de slotavond van de Kruislandse kermisfeesten van het optreden van Stef Ekkel, die het publiek op de Markt compleet uit z’n dak liet gaan op hits als ‘Liever te dik in de kist, als weer een feestje gemist’ en ‘Op een terrasje’.

Het plaatselijke Duo Sjerrie Denz had de meute voor de komst van de topartiest al in de juiste, uitgelaten stemming gebracht. Er werd uit volle borst meegezongen door de vele honderden bezoekers en terwijl het dak van de ‘bierhal’ eraf ging, draaide ook de kermis nog op volle toeren, waarbij vooral de botsautootjes erg in trek waren bij de dorpsjeugd.

De kermisfeesten barstten zaterdagavond los met een eveneens, vooral door jongeren, drukbezochte Outdoor Poolparty. Zondag was de traditionele familiedag, die veel jonge gezinnen naar hartje Kruisland trok voor een middag en/of avond vol vermaak. ,,Eén grote reünie,’’ aldus organisator Edwin Maas van de kermisfeesten, dik tevreden over de toeloop, waarbij het weer uitstekende meewerkte.