Liedjesprogramma bij ‘Cultuur in het Kerkje’

NIEUW-VOSSEMEER – Ook dit seizoen staan bij ‘Cultuur in het Kerkje’ diverse kleinschalige concerten op het programma. Zo speelt op zondag 26 november om 14:00 uur de Janvandeveldegroep in het kerkje.

Ze brengen het liedjesprogramma ‘Golfbrekers’, een voorstelling waarin Jan van de Velde terugblikt naar zijn afkomst en “vragen stelt over hoe je alles kunt samenvatten” en benadrukt “hoe belangrijk sommige dingen kunnen zijn”. Dat gebeurt met mooi luisterliedjes, “Waardoor de antwoorden vanzelf tevoorschijn komen”. Met ook Steffie de Klerck op klarinet, Jan Luijks op contrabas en Anneliek Tump op dwarsfluit. En met medewerking van gastzangeres Martine Westenbroek, terwijl Wilna van de Putte teksten voordraagt die door Jan van de Velde zijn geschreven en die als rode draad door het programma lopen.

Alcantara

Op zondag 28 januari om 14:00 uur speelt Alcantara bij Cultuur in het Kerkje. Het duo Catharine Struys – op gitaar – en Renate Canbarova – op dwarsfluit – zal muziek ten gehore brengen van Laurant Boutros, Toro Takemitzo en Armand Coeck. “Twee fantastische muzikanten die de bezoekers een hele mooie muziekmiddag zullen bezorgen”, zo laten de organisatoren weten. Er komen in 2018 nog meer concerten. Hierover later meer.

Kaarten reserveren

De kaarten voor de concerten kunnen worden gereserveerd via Jan van de Velde, telefoon (0167) 503 104 of via het mailadres: jan.velde5@planet.nl, onder vermelding van het betreffende concert. Kaarten kosten beide keren 7,50 euro per stuk. Meer info over Cultuur in het kerkje is te vinden via: www.cultuurinhetkerkje.nl.