Lezing ‘Het begrijpen is te wonderbaar’ in NH Kerk

STEENBERGEN – In de Hervormde Kerk aan het Kerkplein in Steenbergen geeft Linette Trapman op maandag 21 maart vanaf 19.30 uur een lezing met als titel ‘Het begrijpen is te wonderbaar’, gebaseerd op het gelijknamige kunstboek dat de kern van het christelijke geloof omvat, met werken over de wereld van nu, het leven en lijden van Jezus, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en tot besluit ‘Nooit meer nacht’.

Trapman heeft op verrassende en inspirerende wijze bekende geestelijke liederen, Bijbelteksten en gedichten verbeeld. Zo worden 22 schilderijen in het 96 pagina’s tellende boek omlijst door gedachten en meditaties van bekende musici, schrijvers, wetenschappers en dichters.

Als rode draad lopen door heel het boek de poëtische overdenking van ds. Groen. Tijdens de lezing worden de schilderijen met behulp van een beamer vertoond en afgewisseld met korte muziekfragmenten. In de pauze en na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Belangstellenden kunnen het kunstboek ook kopen en laten signeren door Trapman.

Voor nadere informatie: www.linettetrapman.nl