Leuttrappers gaan de boer op

DINTELOORD – ‘Me gaon de boer op!’ is het motto van de carnavalswagen die de voorbij maanden is verrezen in de loods van BC De Leuttrappers, die vrijdagavond 22 januari hun jaarlijkse feestavond houden, waarbij het publiek ook de nieuwe wagen kan bewonderen.

De Dinteloordse bouwclub gaat er maar liefst zeven optochten mee rijden. Om te beginnen op zaterdag 30 januari in Mastepinnelaand (Wouwse Plantage), de zondag erna in het Strienedurpke (De Heen), op vrijdag 5 februari staat de scholenoptocht in Peeloofdurp zelf op het programma, ’s zaterdags met carnaval wordt de oogst gepresenteerd aan het publiek in Tullepetaonestad (Roosendaal), ’s zondags rijden de Leuttrappers in het Kraaierijk, oftewel Rucphen, ’s maandags is er de ‘thuiswedstrijd’ in Dinteloord en tot slot strijdt de bouwclub op dinsdag 9 februari in Strienestad (Steenbergen) mee om de prijzen.

Voordat het allemaal zover is, wordt op vrijdag 22 januari dus (vanaf 20.30 uur) in de bouwloods van De Leuttrappers aan de Kade in Dinteloord de feest- en kijkavond gehouden. Diverse dweilbandjes en Joka Drive In Show verzorgen de muziek.

Zaterdag 23 januari van 13.30 tot 16.30 uur houden De Leuttrappers een kindermiddag met playbackshow in Het Dorpshuis en op donderdag 4 februari verzorgen de bouwers een bingomiddag voor de Zonnebloem.

Voor nadere informatie: www.leuttrappers.nl en www.facebook.com/leuttrappers