Leuke ervaring voor de JO11 spelertjes van Sc Kruisland

KRUISLAND – Afgelopen zondag heeft de sponsorcommissie van Sc Kruisland onder leiding van Evelyn Buijsen de sponsoren van de elftallen JO11 in het zonnetje gezet. Dat gebeurde samen met alle spelertjes van de JO11. Deze waren dan ook allemaal aanwezig op sportpark ’t Hoogje.

De sponsoren Agel Adviseurs uit Oosterhout, Wezenbeek Makelaardij uit Kruisland, Energycheck en Anteagroup waren zichtbaar verguld en genoten van een leuke middag. Uiteraard gingen ze op de foto met de spelertjes.
De sponsorcommissie van sc Kruisland is behoorlijk actief en wil er voor zorgen dat de gehele jeugd van Sc Kruisland, waarvan het aantal alleen maar groeit, voorzien wordt van nieuwe tenues en/of trainingspakken.
“De JO11 bijvoorbeeld heeft al 3 teams en dat is voor zo’n klein dorp als Kruisland, waar andere clubs moeite hebben om leden te vinden, een teken dat het dus goed gaat”, zo vindt Evelyn Buijsen. Ze is blij met de ondersteuning van de sponsoren. Reden voor de sportcommissie om deze op een leuke manier onder de aandacht te brengen.

Met het eerste elftal het veld op

Na een onderling partijtje voetbal in de zon met ouders langs de lijn, mochten alle spelertjes met de grote spelers van sc Kruisland1 en Cluzona1 het veld op. Het was voor de jeugdspelers een echte beleving om met hun voorbeelden het veld op te komen.
Vervolgens aten de jongeren frietjes in de kantine en bekeken ze de wedstrijd van de grote mannen. Een Topdag dus voor de jongens en meisjes van JO11.

Door: Rob Rijshouwer