Leo Osseweijer loopt en rockt voor KiKa

STEENBERGEN – Op initiatief van Leo Osseweijer uit Welberg is het zaterdagavond 28 maart rocken geblazen in café-zaal De Fles, waar hij dan onder de noemer ‘Rock for KiKa’ zijn bijdrage aan de strijd tegen kinderkanker weer een extra impuls hoopt te kunnen geven.

Dat is Osseweijer wel toevertrouwd, want zijn teller loopt richting de 75.000 euro, een bedrag dat hij in drie jaar tijd bij elkaar wist te krijgen voor het goede doel. Als ‘tegenprestatie’ volbracht hij in 2013 de marathon van New York en op 26 april aanstaande staat de marathon van Londen op zijn programma.

Zijn trainingsschema onderbreekt hij volgende week zaterdag graag voor het rockfeest, waarbij Sweet Chili en 5150 Van Halen het podium zullen betreden. Sweet Chili is de Steenbergse Red Hot Chili Peppers-tributeband, die onlangs de regionale finale van de ‘Clash of the coverbands’ heeft gewonnen. 5150 Van Halen heeft z’n sporen ook al ruimschoots verdiend en trekt volle zalen in heel Nederland.

De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage van de bezoekers is uiteraard welkom, ten bate van KiKa, waarvoor ook een loterij wordt gehouden. Prijzen zijn o.a. een rondvlucht voor drie personen boven Steenbergen, een hotelovernachting voor twee personen aan de Zeeuwse kust en een geheel verzorgde partycruise in Rotterdam, met live muziek, lekker eten en nog veel meer.

Voor nadere informatie: www.runforkikamarathon.nl/leo-osseweijer of 06-15951910