Lekker aanmodderen bij In4outdoor

U had het waarschijnlijk al in de agenda staan, maar we herinneren u er nog maar even aan want morgen is het al zover: Donderdag 29 juni, Internationale Modderdag. De dag waarop kinderen vrijelijk rond mogen rollen in de modder. Bijvoorbeeld bij In4Outdoor in aan de Boerengorseweg in Nieuw-Vossemeer waar de kids van 10.00 tot 17.00 uur grenzeloos mogen viezeriken. Gratis en voor niets. In heel Nederland doen 120.000 kinderen mee aan het event.

Volgens Leonie ten Hove, eigenaresse van het centrum voor buitenactiviteiten, is aanmodderen niet alleen goed voor levenslange herinneringen maar ook voor het immuunsysteem en de creatieve ontwikkeling van het kind.

Met het droge weer van de afgelopen weken is de modder niet in grote hoeveelheden voorradig en dus heeft In4Outdoor de nodige hulp ingeroepen. Een lokale boer heeft leidingen op het terrein gelegd die gedurende de dag water sproeien en zodoende een eindeloze voorraad modder creëren. Genoeg om de modderbak te vullen, een modderglijbaan te maken en modderschilderijen te maken.

Wie mee wil doen, moet zich wel aanmelden via: info@in4outdoor.nl