Leden van het Genootschap van de Meermin stellen zich voor

In 2022 vieren we het 750-jarig bestaan van de stad Steenbergen. Ook bestaat de gemeente dan 25 jaar in de huidige vorm. We gaan deze bijzondere mijlpaal met en voor alle inwoners vieren. Als Genootschap van de Meermin, ca. 40 ambassadeurs uit alle kernen, geledingen en leeftijdsgroepen, nemen wij hierin het voortouw. Wij initiëren, coördineren en organiseren het programma in 2022, graag samen met jou! Wil je een activiteit bij ons aanmelden en/of een idee met ons delen? Neem dan contact op via 2022@gemeente-steenbergen.nl.

We stellen ons graag aan u voor:

Ik ben Nicole van Tilburg, 30 jaar en ik woon in Dinteloord. Ik werk bij Van Tilburg Groep. Ik ben daarnaast secretaris van muziekvereniging Volharding Dinteloord. De afgelopen jaren hebben we ons als bestuur ingezet voor de jeugd van onze vereniging en onze zichtbaarheid. Het is belangrijk voor de jeugd om in hun dorp met plezier muziek te maken.

We organiseren veel activiteiten voor onze (jeugd)leden. Daarbij betrekken we zoveel mogelijk mensen. Dat is ook precies wat me aanspreekt bij het organiseren van het feestjaar 2022. Door samen te werken kunnen we één groot feest maken, waar we nog jaren van kunnen nagenieten!

Mijn naam is Rick van Beers, 27 jaar oud en ik woon ook al 27 jaar in Steenbergen. Ik werk als Process Manager bij een groot marketing bedrijf in Rotterdam. Ik ben al van kinds af aan besmet met het virus van de Kleine Tour en na mijn carrière als renner steeds meer betrokken geraakt bij de organisatie. Ik was eerst medewerker, toen ploegleider en nu ben ik inmiddels al een paar jaar actief binnen het bestuur, waarvan twee jaar als penningmeester.

Ik kijk er erg naar uit om te zien hoe we een van de grootste evenementen binnen Steenbergen, de Kleine Tour, kunnen verbinden met 750 jaar Steenbergen.