Leden van het Genootschap van de Meermin stellen zich voor

In 2022 vieren we het 750-jarig bestaan van de stad Steenbergen. Ook bestaat de gemeente dan 25 jaar in de huidige vorm. We gaan deze bijzondere mijlpaal met en voor alle inwoners vieren. Als Genootschap van de Meermin, ca. 40 ambassadeurs uit alle kernen, geledingen en leeftijdsgroepen, nemen wij hierin het voortouw. Wij initiëren, coördineren en organiseren het programma in 2022, graag samen met jou! Wil je een activiteit bij ons aanmelden en/of een idee met ons delen? Neem dan contact op via 2022@gemeente-steenbergen.nl.

Wie zijn wij? We stellen ons graag aan je voor.

Ik ben Rian Liefhebber, 59 jaar. Ik ben geboren op de Welberg, maar ik woon al bijna 30 jaar in Nieuw-Vossemeer. Na 23 jaar leidinggevende in een kledingmagazijn te zijn geweest, ben ik nu trotse en hardwerkende onderneemster. Ik ben eigenaresse van de Ontmoetingswinkel in Steenbergen. Dit geeft mij veel voldoening. Daarnaast heb ik heel veel hobby’s zoals lezen, handwerken en tekenen.

Ik vind het een eer dat ik lid mag zijn van het Genootschap van de Meermin. Ik vind het enorm leuk dat ik mijn ideeën met iedereen kan delen. Ook is het leuk om met alle kernen samen te werken! 

Mijn naam is Ronnie de Wit, 35 jaar. Ik ben geboren en getogen in Nieuw-Vossemeer. In het dagelijks leven ben ik verkoopleider bij Hommel Autobedrijven in Etten-Leur. In Nieuw-Vossemeer houd ik me voornamelijk bezig als voorzitter van Stichting Culturele Produkties. Wij organiseren ieder jaar in juni ons braderieweekend. Tijdens carnaval ben ik actief binnen bouwclub BC Optochtnummer 35. Daarnaast regelen we hier ook wat andere zaken rondom carnaval.

Nieuw-Vossemeer is een actief dorp met diverse verenigingen en we houden wel van een beetje gezelligheid. Ik hoop op een positieve manier mijn bijdrage te kunnen leveren voor het Genootschap van de Meermin!