Leden van het Genootschap van de Meermin stellen zich voor

In 2022 vieren we het 750-jarig bestaan van de stad Steenbergen. Ook bestaat de gemeente dan 25 jaar in de huidige vorm. We gaan deze bijzondere mijlpaal met en voor alle inwoners vieren. Als Genootschap van de Meermin, ca. 40 ambassadeurs uit alle kernen, geledingen en leeftijdsgroepen, nemen wij hierin het voortouw. Wij initiëren, coördineren en organiseren het programma in 2022, graag samen met jou! Wil je een activiteit bij ons aanmelden en/of een idee met ons delen? Neem dan contact op via 2022@gemeente-steenbergen.nl.

Wie zijn wij? We stellen ons graag aan je voor.

Ik ben Hanneke Meulblok, 47 jaar. Ik ben geboren in Breda, maar woon al 25 jaar Steenbergen. In het dagelijkse leven ben directeur van basisschool de Dobbelsteen in Hoogerheide.

Als je iets wilt weten over de historie van onze Stad Steenbergen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt me tegenkomen tijdens een stadswandeling als Stadsheraut. Maar ik ben ook lid van de werkgroep stadskernonderzoek en penningmeester van de Heemkundekring De Steenen Kamer. Ik kijk erg uit naar het jubileumjaar dat we samen gaan vieren!

Mijn naam is Ingrid van Bezooijen-Slings, 53 jaar, geboren en getogen in Dinteloord, waar ik nog steeds woon met mijn gezin. Ik doe met veel liefde vrijwilligerswerk. Zo begeleid ik voor Vluchtelingenwerk Steenbergen statushouders, ben ik voorzitter van de kindervakantieweek en help ik mee bij de woonvoorziening van SDW. Ook ben ik actief in de gereformeerde kerk. Daarnaast ben ik ook betrokken bij de actie Speelgoed voor elkaar, die we eind 2020 hebben opgezet.

Ik vind het jubileumjaar een mooi initiatief. Ik vond het verrassend dat ik lid mag zijn van het Genootschap. We gaan er een mooi jaar van maken!