Lebros Beauty en Schoonheidssalon Le-beau: ‘We do it sweet!’

STEENBERGEN – Lebros Beauty en Schoonheidssalon Le-beau uit Steenbergen hebben een 100% Suikersalon-Award van ROYX PRO in ontvangst mogen nemen. Dat gebeurde onlangs bij de Asap Nails & Beauty in Brugge. 

ROYX PRO verdeelt sinds 2016 een uitgebreid gamma suikerpasta’s voor suikerontharing, waarmee suikerontharing in België echt op de kaart is gezet. Bij onze zuiderburen kozen inmiddels zo’n 140 salons ervoor om uitsluitend nog met suikerpasta van ROYX PRO te werken. In Nederland zijn er dat nu twee, waaronder dus Lebros Beauty en Schoonheidssalon Le-beau in Steenbergen.

Hilde Laenen van ROYX PRO gaf bij de uitreiking van de awards aan, dat zij de professionele schoonheidsspecialistes die écht in suikerontharing geloven en resoluut voor dit merk kiezen, graag in het zonnetje zetten. Het was de tweede keer dat hiervoor speciale 100% Suikersalon-Awards werden uitgereikt.

Minder pijn en een zijdezachte huid

Yvonne van Rosendaal van Lebros Beauty en Patty Lebeau van Schoonheidssalon Le-Beau zijn maar wat blij dat zij deze waarderingsprijs hebben gekregen. ,,De reacties van de klanten in onze salon zijn zo positief op de suikerbehandeling, dat we niet lang getwijfeld hebben om enkel nog met suiker te ontharen. Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten.

Klanten ervaren minder pijn, hebben minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Bovendien hebben ze na een behandeling met suiker een zijdezachte huid! Ook zijn we zeer tevreden over de ondersteuning van ROYX PRO op het vlak van opleiding, verkoop en marketing. Voor ons is het duidelijk: We do it sweet!”, aldus Yvonne en Patty.