Lattentrappers schieten door naar recordopbrengst voor het goede doel

DINTELOORD – Tijdens het afgelopen weekend heeft FC Lattentrappers haar zesde 24-uurstoernooi tot een succesvol einde gebracht. Na 24 uur voetballen en leuke randactiviteiten als een Silent Disco, de Eerste FCLT E-Bowl, yogasessies en gezichtsverzorging en voetmassages van Semina, stond het bedrag van €8034,64 op de teller. Wederom een nieuw record voor de haast 50 leden tellende vereniging.

Het opgehaalde bedrag wordt verdeeld onder verschillende goede doelen. Dit jaar is gevoetbald voor EHBO Dinteloord, Zorghoeve de Ruige Velden en Muskathlon for Compassion.

Waarderingsprijs

Gedurende het toernooi werd er op verschillende manieren waardering uitgesproken voor de gegeven inzet. Bevriende zaalvoetbalclub ZVV de Dissidenten heeft zelfs een heuse waarderingsprijs uitgereikt. De Lattentrappers mochten uit hun handen een enorme  bokaal in ontvangstnemen. “Die gaat zeker een mooi plekje gaat krijgen. Eindelijk een goede reden voor een eigen prijzenkast”, laat voorzitter Sebastiaan Vlamings weten. Hij vertelde tegen het eind van de voetbalmarathon dik tevreden te zijn over het verloop. “We hebben met zijn allen vaneen intensief, maar zeker ook plezierig 24-uurs toernooi genoten. Ook de nevenactiviteiten zoals bijvoorbeeld de Silent Disco waren super leuk. En ’s ochtends konden de spieren los worden gemaakt tijdens de yoga en de ontspannende voetmassage”.

Met dank

“Namens FC Lattentrappers bedank ik graag alle leden, sponsoren, deelnemers, bezoekers en ieder ander die op wat voor manier, groot of klein, zijn steentje heeft bijgedragen aan wederom een mooie editie van FCLT24”, zo besluit voorzitter Vlamings.