‘Latere kunst’ brengt herinneringen boven

STEENBERGEN – Steenbergen is een dementievriendelijk gemeente. Dat blijkt onder meer uit diverse activiteiten die speciaal voor mensen met geheugenproblemen én hun naasten worden georganiseerd. Zo vinden er in dit kader op de woensdagmiddagen van 14.30 tot 16.00 uur in ’t Cromwiel bijeenkomsten plaats met de titel ‘Latere kunst’.

Door op een ontspannen manier creatief bezig te zijn, komen er vergeten herinneringen boven die de middagen een waardevol karakter geven. Overigens is het hebben van artistieke vaardigheden geen must, het gaat vooral om het gezellig samen bezig zijn onder het genot van een kopje koffie of thee.

Beroepskrachten en vrijwilligers van de Stichting Welzijn Ouderen Steenbergen zijn aanwezig om de middag te begeleiden. Het uiteindelijke doel is een expositie in te richten voor familie, vrienden en belangstellenden.

Voor meer informatie of aanmelding kan men contact opnemen met Tonnie Joxhorst, coördinator van de SWOS, via (0167) 541137. Er wordt een bijdrage gevraagd in de materiaalkosten.