‘Landgoedconcert’ van Die Vaertsingers

STEENBERGEN – Gemengde zangvereniging Die Vaertsingers geeft op zondag 12 juli een ‘Landgoedconcert’ ten beste bij Arcadia aan de Afgeslechtedijk, waar het koor dan vanaf 14.30 uur optreedt.

In twee blokken worden zestien nummers uit het repertoire ten gehore gebracht, waaronder musical-melodieën als ‘Loves changes everything’ en ‘Think of me’, maar ook liederen als ‘You raise me up’ en ‘Leven voor jou’.

Op het programma staan bovendien gastoptredens van de Roosendaalse zangeres Pascalle Bergmans en het Steenbergse barbershopkwartet ‘Only Voices’. Eerstgenoemde is verbonden aan de Frank Sanders Akademie en trakteert het publiek op bekende musicalhits; ‘Only Voices’ zingt een aantal a capella-werken.

Voor aanvang van het concert kunnen de bezoekers de landgoedtuin bezichtigen en bij de entree van 7,50 euro p.p. is ook een kopje koffie of thee in de pauze inbegrepen. In de voorverkoop zijn bovendien voor 25 euro p.st. arrangementskaarten verkrijgbaar, waarmee de gasten na afloop kunnen deelnemen aan een uitgebreid buffet.

De kaartverkoop loopt via de leden van Die Vaertsingers en Primera De Gilles, Kaaistraat 49 in Steenbergen. Telefonisch bestellen kan ook: (0167) 541070 of 06-20392281.

Mocht het ‘Landgoedconcert’ nog niet uitverkocht zijn, dan kunnen er ook op de dag zelf, vanaf 13.30 uur, nog entreebewijzen worden gekocht.