Ladies Night in winkelhart van Steenbergen

STEENBERGEN – Maar liefst 27 winkels in het koopcentrum van Steenbergen openen woensdagavond 22 april speciaal hun deuren voor de tweede editie van de Ladies Night. Het aantal deelnemers is ruim het dubbele van de eerste keer, vorig najaar. Een ontwikkeling die initiatiefnemer Timothy Ooms van Lakeside deugd doet. ,,Want we zullen samen moeten werken om zowel lokaal als regionaal ons visitekaartje af te geven en meer publiek naar het winkelhart van Steenbergen te ‘lokken’.’’

,,Zolang je individueel bezig bent, bereik je vaak alleen je eigen klantenkring. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een veel grotere doelgroep warm maken voor een bezoek aan het Steenbergse winkelcentrum,’’ vervolgt Ooms, die van harte alle dames uit Steenbergen e.o. uitnodigt om komende woensdag naar de Ladies Night te komen, maar ook hun (vrouwelijke) familieleden en vriendinnen mee te brengen.

De deelnemde winkeliers maken het hun klanten die avond extra aantrekkelijk, met een hapje en een drankje, goodiebags, kortingen, speciale activiteiten, demonstraties van producten en aanbiedingen. Van modeshows tot leen oterij en van het terugverdien van je aankopen tot een gratis cosmeticabehandeling; het valt allemaal te beleven tijdens de Ladies Night, die duurt van 18.30 tot 22.00 uur.

De volgende winkels zijn dan geopend: Lakeside, DA Van Oers, Instinct, Primera De Gilles, Van Hoof, Zeeman, Deco Home, Marskramer, Van de Ven, Shoeby, Van den Hoven, Sportshop Heshof, Hans Anders, Zipp fashion, LinFina, Match, Oerlemans Mode, Lyla’s Fashion, Shoetime, Lienepien, Scapino, De Suijkerpot, Hema, Intertoys, Old & Romantic, Jolanda’s Boeket en AS Schillemans.