Ladies Night in Ons Steenbergen “Echt een leuk avondje uit”

STEENBERGEN – “Het is altijd leuk tijdens de Ladies Night in Ons Steenbergen,” beweert Hans van Drunen van Dio van Oers in de Blauwstraat. Hij organiseert twee keer per jaar de gezelligste shopavonden van Steenbergen. “We hebben er inmiddels al zeker tien gehad en het wordt alleen maar populairder.” Ook afgelopen woensdagavond wisten de dames de weg naar hartje Steenbergen weer prima te vinden, veelal in gezelschap van moeders, dochters, zussen, tantes, nichten en vriendinnen.

Niet alle winkels doen deze avonden mee, maar dat is volgens Van Drunen ook geen enkel bezwaar. “Niet iedere winkel heeft een assortiment dat toe te spitsen is op de dames. Daar staat tegenover dat we steeds meer samenwerking en verbinding zien tussen de diverse ondernemers. Zo is poelier Vugts niet open tijdens de Ladies Night, maar kunnen de klanten bij ons in de zaak wel van hun hapjes proeven. Dat is nu een echte win-win-situatie die je in steeds meer winkels ziet ontstaan.”

Feestje in de stoel

De ondernemer ziet daarnaast dat de deelnemende bedrijven hun uiterste best doen om de dames in de watten te leggen. “Met een mooie actie, of een workshop bijvoorbeeld. Alles kan en dat maakt het een leuk avondje uit, echt een belevenis.” Zelf verzorgde hij gedurende de Ladie’s Night van woensdagavond diverse workshops in de drogisterij en parfumerie waaronder een make-over door make-up artiest Ronald Maasakkers. “Heel bijzonder om mee te maken. Het is een erg leuke en warme persoonlijkheid die er een feestje van maakt wanneer je bij hem in de stoel zit.”

Wie het geluk had terecht te komen in de vakbekwame handen van make-up artiest Ronald Maasakkers, ging gegarandeerd als een koningin de deur van drogisterij en parfumerie Dio Van Oers uit. Het was één van de activiteiten tijdens de Ladies Night in Steenbergen afgelopen woensdag.