Laat Úw Kijk op Steenbergen zien aan het grote publiek!

KijkopSteenbergen.nl doet dagelijks melding van het nieuws en de activiteiten die zich in de gemeente Steenbergen voordoen, maar er gebeurt natuurlijk nog veel meer in de verschillende kernen, met name ook op het persoonlijke vlak. Daarom zijn we ook nieuwsgierig naar “Uw Kijk op Steenbergen”, die u via onze website kunt delen met vele duizenden stads-, dorps- en buurtgenoten.

Denk hierbij o.a. aan geboortes, trouwerijen, huwelijksjubilea, bijzonder huisdieren en hun dierenmanieren, jubilarissen op het werk, mooie natuur, speciale hobby’s en verzamelingen, maar ook aan actuele gebeurtenissen die u opvallen in stad en streek. Of uw eigen kijk op (verenigings)activiteiten, waar u als (mede-)organisator of gewoon als toeschouwer bij betrokken bent. Dat kunnen sportwedstrijden zijn, maar ook uiteenlopende feestelijkheden e.d.

Een paar foto’s zijn gauw gemaakt, dat kan tegenwoordig immers heel eenvoudig met elke smartphone. Hoe meer informatie u erbij kunt verstrekken, hoe liever, want des te vollediger en interessanter is de berichtgeving. Foto's dienen wel een minimale bestandsgrootte van 200 kb te hebben (liefst nog groter) en liggend (landscape) te zijn.

Met “Uw Kijk op Steenbergen” erbij, kunnen we KijkopSteenbergen.nl nóg aantrekkelijker maken als digitale ontmoetingsplaats voor heel onze gemeenschap en Steenbergen ook naar buiten toe promoten.

Wij zien uw bijdragen met belangstelling tegemoet, via redactie@kijkopsteenbergen.nl

Vermeld hierbij sowieso altijd uw naam, woonplaats, telefoonnummer, datum en locatie van de gebeurtenis in kwestie.

Voor de goede orde: de redactie selecteert en bepaalt welke bericht voor publicatie in aanmerking komen.