Kwaliteit en service is het belangrijkste bij BKS sport- en bedrijfskleding

Steenbergen – Wat ooit thuis begon als hobby is in de loop der jaren uitgegroeid tot een serieuze onderneming. BKS sport- en bedrijfskleding verhuisde onder leiding van Leo Donkersloot van zijn zolder naar een inpandige locatie in Dinteloord. Al snel werd het tijd voor een fysieke winkel.

Leo Donkersloot: ‘‘In 2019 heb ik samen met mijn zoon Michael de deuren geopend van onze winkel aan de Graaf Hendrikstraat 3C in Steenbergen. Met onze grote collectie sport- en bedrijfskleding, de jeansmerken ‘New Star’ en ‘24/7 Jeans’, gratis parkeerplekken voor de deur en altijd een lekker bakje koffie kunnen wij door maatwerk en service het verschil maken in deze branche’’.

Kwaliteit

‘‘Na al die jaren weten wij precies welke merken wij wel en niet in onze winkel willen hebben. Kwaliteit en pasvorm is voor ons het belangrijkste. Want wat hebben wij eraan als de klant na enkele wasbeurten, sportsessies of werkdagen ontevreden is? De klant is uiteindelijk ons visitekaartje’’, benadrukt Michael Donkersloot.

Bedrijfskleding

Je kunt bij BKS Sport- en Bedrijfskleding terecht voor werkkleding, schoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het bedrukken van alle kleding doen Michael en Leo zelf. Payper is één van de merken die te koop is bij BKS Sport- en Bedrijfskleding. ‘‘Alle producten van Payper zijn kwalitatief goed. Daarnaast zie je door de pasvorm dat het van oorsprong een Italiaans merk is. Je komt er goed mee voor de dag. In onze showroom hebben wij meerdere items hangen, zodat je dit zelf kan ervaren’’, vertelt Michael Donkersloot.

Sportkleding

‘‘We willen echt een winkel zijn waar klanten voor veel sportdisciplines terecht kunnen. We hebben naast de standaard sportkleding ook fiets-, voetbal- en loopkleding van bijvoorbeeld de merken Rogelli, Mizuno, en Erima’’.  Michael en Leo Donkersloot hebben recent nog veel rennertjes van de Kleine Tour voorzien van een nieuwe fietsoutfit. ‘‘Om vervolgens al die jongens en meiden in die kleding te zien fietsen is heel erg leuk’’, vertelt Leo Donkersloot trots.