Kunstgrasveld NVS officieel geopend

NIEUW-VOSSEMEER – Voorzitter Ron Bosters van NVS en wethouder Cors Zijlmans hebben vanavond de officiële opening verricht van het kunstgrasveld op sportpark De Danen in Nieuw-Vossemeer. Aansluitend gaven zij ook de aftrap voor het toernooi om de Groot Steenbergen Cup.

In stijl met de bescheidenheid van de Nieuw-Vossemeerse voetbalvereniging ging de openingshandeling niet gepaard met allerlei toeters en bellen. Wat niet wegneemt dat ze bij NVS zo trots zijn als een pauw op de metamorfose die het sportpark de afgelopen maanden heeft ondergaan.

Bosters bedankte hiervoor de gemeente Steenbergen, aannemer Antea Group en de tientallen vrijwilligers van de club die hun handen uit de mouwen staken om De Danen weer helemaal up to date te maken.

Wethouder Zijlmans kon niet anders dan beamen dat het sportpark er tiptop bijligt en noemde het kunstgrasveld een cadeau om U tegen te zeggen, ook al moet de 70-jarige vereniging hieraan zelf ook wel een financiële bijdrage leveren, in de vorm van een huurverhoging.

Hij sprak de hoop uit dat jong en oud veel plezier aan het kunstgrasveld mogen beleven en dat dankzij deze voorziening ook de nodige sportieve successen niet zullen uitblijven. Als presentje had Zijlmans een ingelijst exemplaar bij van de officiële goedkeuring van het nieuwe veld door de KNVB.

Foto's Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen.nl