Kunstenaar Martin Valkhoff vereeuwigt ons nieuwe koningspaar

STEENBERGEN/DE HEEN – Kunstenaar Martin Valkhoff uit De Heen heeft uit eigen beweging een uiterst fraai portret gemaakt van ons nieuwe koningspaar en stelt drie ingelijste reproducties hiervan beschikbaar voor KijkopSteenbergen.nl en de Steenbergse Courant.


Terwijl de gemeente nog speelt met het idee om een wedstrijd uit te schrijven onder lokale kunstenaars voor een portret van Willem-Alexander en Máxima, om in het gemeentehuis tentoon te stellen en het winnende schilderij een definitieve plek te geven in de raadszaal, besloot Valkhoff het koningspaar zelf alvast maar te vereeuwigen. Daar is hij meer dan uitstekend in geslaagd.

De kunstenaar heeft een gelimiteerde oplage van 200 reproducties laten maken en stelt in samenwerking met Lijstenmakerij & Galerie Steenbergen uit de Blauwstraat twee ingelijste exemplaren beschikbaar voor de lezers van de Steenbergse Courant.

Om kans te maken op dit unieke portret van ons nieuwe vorstenpaar, hoeft u alleen maar een e-mailbericht te sturen naar redactie@steenbergsecourant.nl, of een (brief)kaart naar Steenbergse Courant, Molenweg 44, 4651 CM in Steenbergen. Dit kan tot en met woensdag 1 mei. Onder alle inzenders worden de twee ingelijste reproducties verloot.

Ook alle volgers van KijkopSteenbergen.nl maken kans op zo'n fraai, ingelijst schilderij. Laat vóór zaterdag 27 april 18.00 uur uw reactie achter op de Facebook-pagina van KijkopSteenbergen.nl en u dingt vanzelf mee naar één exemplaar.

De reproducties (60×40 cm) kosten los 75 euro en ingelijst (met passe-partout) 175 euro.