Kruislandse opent lifestyle winkel in eigen dorp

KRUISLAND – Eigenlijk is Romy Heeren (28) een winkel begonnen waar ze zelf het allerliefste komt. Een boetiek waar je zonder specifiek doel naar binnen kan stappen, maar waar je altijd met iets leuks vertrekt. Of het nu een nieuwe trui is, een mooie kandelaar of een cadeautje voor een jarige. Studio Heeren aan de Kruislandse Molenstraat is net een weekje open, maar er is al volop belangstelling. En niet alleen vanuit het dorp zelf.

“Natuurlijk is het balen dat ik vanwege corona niet gewoon mijn deur open kan zetten zodat mensen spontaan een kijkje kunnen nemen. Dat had ik liever anders gezien toen ik mijn idee uitwerkte om een eigen winkel te beginnen in het dorp. Maar inmiddels heb ik mijn eerste afspraken al achter de rug en iedereen reageert heel enthousiast. Dus als ik straks echt open mag, wordt het zeker genieten. Ik heb niet alleen mensen uit Kruisland in de winkel gehad, maar ook uit omliggende plaatsen.”

In de editie van Steenbergse Courant van vrijdag 19 maart staat hierover een uitgebreid artikel met alle informatie. 
Word lid van Steenbergse Courant en ontvang de krant elke week in de bus. Daarnaast krijgt u de krant wanneer u dat wenst ook gratis digitaal toegestuurd.

Door: Nicole van de Donk