Kruislandse kermis(feesten)

KRUISLAND – Vandaag, morgen en maandag is het weer kermis in Kruisland, waar de attracties staan opgesteld op de Markt en in de Molenstraat. Café/restaurant De Commerce speelt hier op in met de jaarlijkse kermisfeesten en plaatst op de Markt een 150 vierkante meter grote trust-tent, compleet met buitenpodiums, verlichting en barvoorzieningen.

Vanavond straalt dj Bryan met niemand minder dan Dave Roelvink tijdens een grote neonparty en staat er ook een meet & greet met de zanger gepland. Morgen is de traditionele familiedag met muziek van JW Sound en de maandag staat in het teken van het 35-jarig artiestenjubileum van Denans, oftewel Hans van Aalst, ook de presentator van dienst.

Het Kruislandse duo Sjerrie Denz zal zeker niet ontbreken en naast dit plaatselijke amusementskoppel treedt een negental artiesten op, onder wie Rudy de Wit, Suzie Roose, Petra van Gennip en Manuela Rokven. De entree is alle dagen gratis. De kermis(feesten) duren vandaag an 15.00 tot 02.00 uur, morgen van 14.00 tot 24.00 uur en maandag van 15.00 tot 24.00 uur.