Komende zondag: jaarconcert Osiveo: nieuwe leden gevraagd

NIEUW-VOSSEMEER – Hoewel de laatste jaren het ledenbestand danig is teruggelopen ontmoedigt dit het accordeon orkest Osiveo niet om zich enthousiast te presenteren tijdens het jaarconcert dat op zondag 12 maart in “De Vossenburcht” wordt gegeven. Alle belangstellende muziekliefhebbers zijn van harte welkom. Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is geheel gratis

Osiveo bestaat al sinds 1 oktober 1953. De muzikanten van het accordeon orkest vormen een hechte en enthousiaste kern. Zij brengen hun muzikale kwaliteiten graag voor het voetlicht. Dat gebeurt door de maanden heen vooral bij de verpleeg- en zorghuizen, waar Osiveo een graag geziene gast is. Het repertoire bestaat uit klassieke, maar zeker ook hedendaagse muziek.

Aan het concert zullen The Sunflowers uit Bergen op Zoom hun medewerking verlenen. Dit is een koor dat zich voornamelijk toelegt op musicals en evergreens. Overigens worden tijdens de komende uitvoering ook de jubilarissen van Osiveo gehuldigd. Trots wordt gemeld dat het dit jaar gaat om een lid dat zijn 55 jarig lidmaatschap viert en 2 leden met een 10 jarig lidmaatschap.

Osiveo houdt zijn deuren wijd open voor nieuwe aanwas in de gelederen. Muzikanten die accordeon spelen of dat in het verleden hebben gedaan worden uitgenodigd eens een repetitie mee te maken. Er is ook de mogelijkheid om nieuwkomers  te begeleiden zodat ze gemotiveerd in kunnen stappen bij het orkest.

Repetities worden op elke donderdagavond gehouden van 20.00 tot 22.00 uur in “De Vossenburcht” te Nieuw Vossemeer.