Komende winter opnieuw IJsfestijn in Steenbergen

STEENBERGEN – Het IJsfestijn, dat afgelopen winter voor de eerste keer plaatsvond en een grandioos succes was, krijgt een vervolg. Van zaterdag 3 december tot en met zondag 8 januari zal er opnieuw een schaatsbaan liggen op de Markt in Steenbergen, zo werd afgelopen maandag duidelijk bij de evaluatie van de eerste editie.

Ruim twintig van de zestig vrijwilligers waren naar de vergadering gekomen, om hun ervaringen over het eerste IJsfestijn met elkaar te delen. Zonder de inbreng van alle vrijwilligers en natuurlijk ook de ruimhartige financiële steun van het lokale en regionale bedrijfsleven, had het evenement onmogelijk kunnen slagen. Het publiek, dat massaal van de ijsbaan gebruik maakte, reageerde dan ook fantastisch op alle inspanningen die waren gedaan om Steenbergen dit IJsfestijn te kunnen aanbieden.

De organiserende werkgroep is inmiddels alweer begonnen met de voorbereidingen van de tweede editie en staat daarbij open voor suggesties van zowel medewerkers, als bezoekers en sponsoren. Wie zijn reactie kwijt wil, kan dit doen via www.ijsfestijn-steenbergen.nl