Koffie-Lunch Inloop met Jef Pelgrims

STEENBERGEN – Donderdag 18 mei wordt de inmiddels 9e inloop-ochtend door SWOS in het Cromwiel georganiseerd. Dat gebeurt in de foyer, aanvang hierbij is om 10:30 uur. De organisatie laat weten dat deze ochtenden worden door de deelnemers als zeer gezellig worden ervaren en dat belangstellenden zich hiervoor kunnen opgeven.

Tijdens de inloopochtend zal bestuurder Jef Pelgrims van tanteLouise de aanwezigen het een en ander vertellen over de nieuwe Lindenburgh. Hij brengt tekeningen mee en zal toelichten wat de gedachten achter het ontwerp zijn, wanneer de bouw begint en wanneer verwacht wordt dat het verpleeghuis in gebruik kan worden genomen. Na zijn verhaal – dat tussen 10:30 en 12:00 uur is gepland – schuiven de bezoekers aan voor een smakelijke lunch. Waarbij asperges van de Brabantse Wal niet zullen ontbreken. Overigens is er ook een andere groente beschikbaar voor wie niet van asperges houdt.

Voor meer informatie, kosten en opgave (vóór 12 mei) kan worden gebeld met Tonnie Joxhorst, van de SWOS. Haar telefoonummer is (0167) 54 11 37.