Kleutervoorstelling in Maria Reginaschool kreeg veel waardering

STEENBERGEN – Fanatiek en enthousiast is ze zeker. Door haar inzet, de bijdrage van de kleuters en onder meer de hulp van Claudia de Groen (o.a. dirigent van Volharding) werd de kleutervoorstelling die stagiaire Krista Looijesteijn gisterochtend op de Maria Reginaschool organiseerde een succes. “Ik ben vooral supertrots op alle kinderen”, zo liet de Avans studente na afloop weten.

Looijesteijn is derde jaars Pabo studente en ze volgt moment een minor Cultuureducatie op Avans in Breda. Bij deze minor hoort een stage en die loopt de studente op brede school Maria Regina in Steenbergen.

Sprookje

In de ruime gymzaal van Het Podium werd de kleutervoorstelling – een van de projecten die Krista Looijesteijn op stapel zet – voor de daar verzamelde ouders, grootouders en andere belangstellenden gegeven. Voor deze voorstelling schreef de studente een sprookje, waarin een goede beer, Roodkapje, Sneeuwwitje, een heks en Klein Duimpje de hoofdrol hadden. Het schoolorkest onder leiding van Claudia de Groen zorgde voor de muzikale begeleiding. Al bij al een vertederend tafereel, waarvoor na afloop de complimenten regenden.

Tekst en foto’s: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl