Kleine Tour sloot ‘aangepaste tourweek’ af

STEENBERGEN – Het bestuur en de vrijwilligers van Kleine Tour Steenbergen hebben dit jaar stevig moeten slikken bij hun besluit om de Kleine Tour Steenbergen 2020 niet door te laten gaan. De afgelopen week bleef het echter kriebelen en werden toch twee veilige activiteiten georganiseerd. “De deelnemende rennertjes hebben dan toch nog een beetje het tour-gevoel gehad”, concludeert voorzitter Coen Embregts.

De speurtocht die Nicole Bruynseels, Rick van Beers, Melroy Braat en Pieter Hommel in Steenbergen hadden uitgezet werd door een flink aantal rennertjes, hun ouders of verzorgers en ploegleiding, gereden. De reacties waren lovend. “De uitslag laat nog even op zich wachten”, zegt Nicole Bruynseels. Het is nog een hele puzzel vanwege de diversiteit van de deelnemers, maar wanneer ze er aan uit is zullen we de winnaar(s) zeker vermelden in Steenbergse Courant en op KijkopSteenbergen.nl.

Spelmiddag

De besloten spelmiddag – zonder publiek – die op het sportpark aan de Seringenlaan werd gehouden bleek eveneens een succes. Het enthousiasme bij de deelnemers was groot en de weergoden waren de Klein Tour gunstig gezind. In de Steenbergse Courant van a.s. vrijdag wordt uitgebreider teruggeblikt op deze activiteit.

tekst en foto’s: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant | KijkopSteenbergen.nl
Uitgebreid tekst en beeldverslag in de Steenbergse Courant van a.s. vrijdag.