Kledingbeurs ‘2nd Look’ moet jubileumkas Die Vaertsingers versterken

STEENBERGEN – Gemengde zangvereniging  “Die Vaertsingers” organiseert ook dit jaar inmiddels bekende “2nd Look” kledingbeurs. Dat gebeurt in de voormalige winkel van Micro Elektro in de Grote Kerkstraat.  
Omdat de 2e handskledingbeurs beide voorgaande jaren een groot succes bleek te zijn wordt deze nu herhaald. Op woensdag, vrijdag en zaterdag is de beurs geopend en kunnen belangstellenden tussen 10.00 en 17.00 uur terecht. Het assortiment is samengesteld door de koorleden, hun familie en kennissen en omvat uitstekende kleding die vaak nauwelijks is gedragen. “Bij sommige kledingstukken hangt het originele prijskaartje er zelfs nog aan”, zo laten de organisatoren van de beurs weten.

Jubileumconcert
Die Vaertsingers vieren dit jaar overigens hun 40-jarig jubileum en gaan dit op grootse wijze vieren met een speciaal jubileumconcert in het Cromwiel te Steenbergen. Op zaterdag 4 november a.s. zal het koor voornamelijk musical-melodieën brengen onder begeleiding van een groot symfonieorkest en met medewerking van regionale solisten.

Als klap op de vuurpijl zal tevens de bekende en getalenteerde musical-zangeres Maaike Widdershoven tijdens de avond een aantal optredens verzorgen. Widdershoven is   bekend van haar hoofdrollen in “The Sound of Music”, The Phantom of the Opera”, “Elisabeth” en “The West Side Story” en tal van andere musicals.