Kleding te kust en te keur bij Die Vaertsingers

WELBERG – Het is nog net niet de Winkel van Sinkel, met z’n hoeden en petten en damescorsetten, maar veel scheelt het niet bij Die Vaertsingers. De gemengde zangvereniging houdt komende zaterdag haar jaarlijkse kleding- en boekenbeurs en heeft werkelijk een overweldigend assortiment kledingstukken in de aanbieding voor kinderen, dames van alle leeftijden en ook heren kunnen hun slag slaan.

Het aanbod bestaat grotendeels uit tweedehands, maar bijna niet van nieuw te onderscheiden kwaliteitskleding en er zijn ook de nodige nog nooit gedragen kledingstukken te koop, voor superscherpe prijzen van 1 tot maximaal 15 euro.

Onder de noemer ‘second look’ heeft het koor bovendien gekozen voor een nieuwe opzet, waarbij de kleding professioneler wordt gepresenteerd en complete ensembles worden aangeboden, zelfs met bijpassende accessoires en ook sieraden.

Daarnaast is er weer een grabbelhoek en de opbrengst van de beurs – zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur in gemeenschapshuis De Vaert – gaat naar de jubileumkas van Die Vaertsingers, om in 2017 het 40-jarig bestaan op gepaste wijze te kunnen vieren.